U bevindt zich hier:

Bescherming van cultureel erfgoed

Wanneer heeft u voor het laatst een monumentaal pand gezien? En wat is daar het meest van blijven hangen in uw herinnering? Het ouderwetse, oer-Hollandse karakter van de trapgevel? De manier waarop het zonlicht schitterde op de ramen? Of was het de authentieke sfeer, het tijdloze karakter dat afstraalde op de buurt en de panden eromheen?

Monumenten zijn vensters op het verleden. Bij ISOGLAS vinden we dat dat ook zo moet blijven. Een prachtig, authentiek pand dat al eeuwenlang deel uitmaakt van zijn omgeving is van onschatbare historische waarde. Zo’n pand verdient het om met respect en eerbied behandeld te worden, zodat ook de generaties na ons ervan kunnen genieten. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om een bijdrage te leveren aan het behoud van de authenticiteit van deze objecten.

Wonen naar moderne standaarden

Een monumentaal pand is een eiland in de tijd, maar de huidige bewoners en gebruikers leven in een moderne wereld en hebben wensen, eisen en voorkeuren die de ontwerpers destijds nooit hadden kunnen voorzien. Dat creëert spanning, want hoe verenig je modern wooncomfort met het behoud van authentieke stijl, sfeer en uitstraling?

Het wegnemen van deze spanning is een van de doelen waar ISOGLAS zich voor inspant. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om te leven naar de moderne standaarden van comfort en woongenot, ongeacht het pand waar zij wonen of werken. Alles wat wij doen is erop gericht om dit doel dichterbij te brengen, van de innovaties die wij ontwikkelen tot de oplossingen die wij implementeren.

Verantwoord voor milieu en maatschappij

Het lijkt er soms op dat niet iedereen het doorheeft, maar ook bedrijven hebben hun plichten naar mens, milieu en maatschappij. We zijn allemaal verantwoordelijk voor de wereld die na ons komt. Maar tegelijkertijd moeten we op een verantwoorde manier omgaan met datgene wat aan ons is nagelaten. Dat betekent dat een bedrijf oog moet hebben voor toekomst en verleden.

ISOGLAS is hier als geen ander van doordrongen. Een verantwoordelijke omgang met maatschappij en milieu zit ingebakken in het DNA van ons bedrijf. Onze voorzetramen voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt, helpen het authentieke karakter van ons monumentaal erfgoed te bewaren en bieden duurzame oplossingen die een leven lang meegaan.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.