De fluisterstille geluidsisolatie van ISOGLAS

De voordelen van geluidswerend glas

Nederland is één van de drukst bevolkte landen ter wereld. De toenemende verstedelijking heeft ervoor gezorgd dat er altijd wel iets in de buurt te beleven is, en dankzij ons uitgebreide wegennet is vrijwel alles tegenwoordig dichtbij. Helaas heeft deze drukte ook een prominent nadeel: ook geluidsoverlast is steeds vanzelfsprekender geworden.

Het verstorende effect van deze overlast is nergens zo goed zichtbaar als bij oude panden en panden met enkel glas – lawaai uit de omgeving dringt ongefilterd binnen en kan uw rust ernstig verstoren. Om dit probleem te kunnen verhelpen heeft ISOGLAS voorzetramen met geluidswerend glas in het assortiment opgenomen. Dankzij deze speciaal ontwikkelde totaaloplossingen kan de dempende werking van geluidswerend glas voor ieder pand worden toegepast.

Leven zonder geluidshinder

In de moderne maatschappij worden we vrijwel continu gebombardeerd door geluid uit de omgeving. Meestal blijft dit op een acceptabel niveau, maar aanhoudend omgevingsgeluid kan uw productiviteit en nachtrust ernstig verstoren. In dergelijke gevallen biedt ISOGLAS uitkomst met een unieke combinatie van geluidswerend glas en speciaal ontwikkelde profielen:

  • Geluidswerend glas dempt hinderlijk geluid;
  • Voorzetramen kunnen zonder aanpassingen aan pand en kozijnen worden gemonteerd;
  • Specifieke toonhoogten worden gericht bestreden;
  • Leefbaarheid van uw pand of woning neemt toe;
  • Geluidsisolatie biedt tevens effectieve warmte-isolatie;
  • Installatie is eenvoudig en snel geregeld.

ISOGLAS streeft bij ieder project naar een combinatie van effectiviteit en stijl. Om maximale demping te garanderen stemmen wij ons geluidswerend glas precies af op de bron van uw geluidsoverlast. Daarbij letten wij altijd op andere relevante factoren, en zorgt ons team voor een vakkundige afwerking van het uiteindelijke resultaat.

Geluidswerend glas voor elke situatie

Geluidswerend glas is meer dan alleen dubbel glas – het glas is speciaal ontworpen om hinderlijke tonen en frequenties uit te bannen. Daarom zijn voorzetramen juist bij geluidsoverlast uitstekend geschikt; zowel nieuwe als monumentale panden kunnen hiermee van isolatie voorzien worden, en de extra glaslaag isoleert ook uitstekend tegen warmte.

Wilt u weten hoe ISOGLAS u kan helpen bij het terugdringen van geluidshinder? Onze website biedt een duidelijk overzicht van oplossingen voor geluidswerend glas, en ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.