Duurzaamheid

Met voorzetramen kiest u voor duurzaamheid

Tegenwoordig worden we om de oren geslagen met de term duurzaamheid. Hierin staan het milieu, kostenbesparingen en de leefbaarheid voor toekomstige generaties centraal. Huizen en gebouwen kunnen bijdragen aan de duurzaamheid op aarde. Door voorzetramen van Isoglas te gebruiken worden panden klaargemaakt voor de toekomst.

Voorzetramen van Isoglas gaan minstens vijftig tot honderd jaar mee. De levensduur is drie tot vier keer langer dan een raam van lagere kwaliteit, waardoor u geld bespaart. Daarnaast zorgen voorzetramen voor betere isolatie, wat de uitstoot van CO2 vermindert. Met voorzetramen blijven het monumentale karakter en alle details van het pand behouden.

Zoekt u naar mogelijkheden die de duurzaamheid van uw pand verbeteren? Met voorzetramen zet u een goede stap. Neem daarom contact op met Isoglas.

Voorzetramen dragen bij aan een betere duurzaamheid

De energielabels over hoe energiezuinig onze woningen zijn, vallen op de deurmat. Met tips over hoe we huizen beter kunnen isoleren. Goed om te weten, want een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu.

Voorzetramen zijn een uitstekend middel om uw woning beter te isoleren. Zeker als uw huis beschikt over enkelvoudige ramen en u geen behoefte heeft aan grote aanpassingen die het unieke karakter van uw woning schaden. Met voorzetramen van Isoglas kiest u voor duurzaamheid en authenticiteit.

Isoglas en duurzaamheid gaan hand in hand

Als u aan voorzetramen denkt, komt u uit bij Isoglas. Sinds 1958 maken wij voorzetramen die met hun tijd meegaan. Duurzaamheid staat daarom hoog op onze agenda. Zo recyclen we glas en aluminiumprofielen voor verder hergebruik en helpen de voorzetramen gebouwen te isoleren, wat het milieu en uw portemonnee ten goede komt.

Dat zijn zaken die uitstekend passen binnen onze bedrijfsmissie. Daarbinnen hoort ook onze betrokkenheid bij het cultureel erfgoed. Wij koesteren monumentale panden. Hun karakter wordt behouden door voorzetramen te plaatsen. Oude, historische ramen hoeven niet te worden vervangen, waardoor de monumentale kenmerken in stand blijven. Het historische vensterglas blijft bespaard en in combinatie met het achterzetraamsysteem ontstaat een waanzinnige triple-glas isolatie.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.