Alles wat u moet weten over geluidsisolatie

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Professionele geluidsisolatie voor uw woning

Woont u in een drukke omgeving, en is het rumoer buiten uw raam u tot last? Staat uw huis aan een drukke weg of spoorlijn, en wilt u de geluidshinder daarvan graag verhelpen? In dat geval is de professionele akoestische voorzetramen van ISOGLAS een ideale keuze – de geluidsisolatie van uw woning wordt dankzij onze ramen sterk verbeterd, zonder dat daarvoor ingrijpende veranderingen aan uw bestaande situatie nodig zijn.

Om voor ieder vraagstuk de beste oplossing te kunnen bieden combineert ISOGLAS eigen innovatie met de meest hoogwaardige akoestische glassoorten op de markt. Het resultaat is superieure geluidsisolatie die bij iedere woning toegepast kan worden.

Geluidsisolatie voor iedere woning

Geluidsoverlast is niet alleen voorbehouden aan oudere panden – ook bij nieuwbouw kan de geluidsisolatie van uw woning te wensen overlaten, zelfs wanneer de woning al voorzien is van dubbel glas. Dit komt doordat conventionele dubbele beglazing niet ontworpen is om geluid buiten te houden. Akoestisch glas voldoet wel aan deze eis.

Doordat ISOGLAS werkt met voorzetramen kan onze geluidsisolatie voor iedere woning gerealiseerd worden. Bij nieuwe panden betekent dit dat u sneller resultaat ziet, terwijl er weinig aan uw bestaande situatie verandert. Voor een monumentaal pand of oudere woning biedt onze geluidsisolatie echter nog een bijkomend voordeel: het aanbrengen van voorzetramen vergt geen hak- of breekwerk, en is daarom ook onder de beperkingen van de Monumentenwet toegestaan.

ISOGLAS denkt met u mee

ISOGLAS bevindt zich in een bevoorrechte positie – wij hebben al meer dan een halve eeuw het vertrouwen van onze klanten mogen krijgen. Om dit vertrouwen te kunnen blijven waarmaken streven wij bij al onze activiteiten naar de best mogelijke service. Dat betekent niet alleen innoveren, maar ook meedenken met onze kennis van glasisolatie – alleen daarmee kunnen wij de beste geluidsisolatie voor de ramen in uw woning blijven bieden.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.