Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Duurzame ramen, ISOGLAS werkt graag samen

Een goed partnerschap met de aannemer, daar zet ISOGLAS op in. Waarbij als een team wordt samengewerkt ten behoeve van de wensen van de klant. Gezamenlijk overleg levert immers de beste oplossing op voor de consument. Binnen deze samenwerking gaat ISOGLAS voor duurzame ramen en dat is ook in het voordeel van de aannemer.

Duurzaamheid mag dan weliswaar niet goedkoop zijn, op de langere termijn is het voor de eindgebruiker vele malen voordeliger. Aannemers die dit begrijpen, zullen blijven bestaan. Aannemers die hun werk te licht opvatten en kiezen voor de laagste prijs met daaraan gekoppeld slechte kwaliteit trekken op den duur aan het kortste eind.

Waardoor blinken duurzame ramen uit?

Wat maakt duurzame ramen beter? De combinatie van voor- of achterzetramen met enkel glas gaat beduidend langer mee dan alleen dubbelglas. De eerste kent een levensduur van minstens vijftig tot honderd jaar. Met dubbelglas mag de klant al blij zijn als dat de dertig jaar weet te bereiken.

De zwakte van dubbelglas zit in de constructie. De kit die beide ramen aan elkaar vastplakt, begeeft het na verloop van tijd, waardoor er vocht en vuiligheid tussen de twee ruiten ontstaat. Daar is lastig bij te komen. Achter- of voorzetramen worden bevestigd aan het al bestaande glas en kunnen eenvoudig van het enkele glas worden losgekoppeld voor schoonmaak.

Laat duurzame ramen over aan ISOGLAS

Het voordeel van een partnerschap is dat ISOGLAS de aannemer van a tot z werk uit handen neemt. De aannemer fungeert als tussenpersoon tussen de klant en ISOGLAS en zet onze expertise in. Wij geven advies, zorgen voor de productie en de constructie en leveren alles binnen de afgesproken deadline af.

Met duurzame voor- of achterzetramen is de klant ze ook op andere terreinen beter af. Wat te denken van energiebesparing en lagere energiekosten door de thermische isolatie? Of een einde aan hinderlijke geluidsoverlast van buiten? Of betere inbraakpreventie? Kortom, van duurzame ramen heeft iedereen profijt.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.