U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Op zoek naar inbraakpreventie? Ramen bieden uitkomst

Beveiligingscamera’s, rolluiken, betongaas, rolhekken en alarmsystemen. Winkeleigenaren en huizenbezitters doen er alles aan om hun spullen te beschermen tegen diefstal. Maar rolluiken, hekwerken en betongaas zijn lang niet altijd de beste oplossing. Rolluiken laten overdag geen spoortje licht door en kunnen door inbrekers worden verwijderd.

Betongaas creëert het gevoel dat u als in een gevangenis achter tralies zit en niet comfortabel in uw eigen leunstoel naar buiten kunt kijken. Een rolhek voor een winkel belemmert het zicht op de te verkopen producten en maakt die overdag knusse Nederlandse winkelstraten ‘s nachts kil en afstandelijk. Kortom, de oplossing voor inbraakpreventie zit in ramen. Verrassend, maar waar.

Inbraakpreventie met ramen: sterk glas, vriendelijk uitstraling

Het sterke punt van het gebruik van rolluiken, hekwerken en betongaas is het afschrikeffect. Inbraakpreventie door middel van ramen kent dat niet, maar is wel net zo effectief. Zeker als er voor- of achterzetramen voor het al bestaande glas worden gemonteerd. Hierdoor ontstaat een extra veiligheidslaag en het oogt ook nog eens stuk vriendelijker.

ISOGLAS heeft uitvoerig glastypen en kunststoffen getest op inbraakpreventie. Ramen die bestaan uit een combinatie van glas of gelaagde glassoorten met polycarbonaat komen als beste uit de bus en weren zich het beste tegen geweld. Ze blijken 250 keer sterker te zijn dan conventioneel glas.

Inbraakpreventie met ramen biedt nog meer voordelen

Door de inzet van ramen bij inbraakpreventie wordt uw pand opgewaardeerd. Het blijft intact en er hoeft niets te worden gesloopt. De voor- of achterzetramen worden aan het al bestaande kozijn bevestigd. Daarbij hebben we het hier over een duurzaam product dat vijftig tot honderd jaar meegaat. Dat is drie keer langer dan dubbelglas.

Met inbraakpreventie door ramen behoudt u het aangezicht van uw woning of winkel in stand en houdt u inbrekers op afstand. Dan hebben we het nog niet eens over de talloze andere voordelen van voor- en achterzetramen, zoals brandveiligheid en thermische en geluidsisolatie. Met voor- en achterzetramen bent u beter uit.

Wilt u een winkel of woning beter beveiligen? Gebruik dan voorzet- of achterzetramen van ISOGLAS. Mail of bel met ons voor informatie.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.