Het nieuws van ISOGLAS

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Profiteer nu nog snel van het lage btw-tarief

Profiteer nu het nog kan. Het klinkt als de aankondiging van een vroegboekkorting op een vakantie of een prijsvoordeel op een krantenabonnement, maar het gaat dit keer om de 6 procent btw voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen ouder dan 2 jaar. Vanaf 1 juli geldt weer het tarief van 21 procent.

Onder renovatie en herstel van deze huizen valt ook de montage van voorzetramen. Dat beslaat vaak zo’n een derde van het totale kostenplaatje. Met het tarief van 21 procent betaal je zo’n tweehonderd euro meer dan onder het oude btw-tarief van 6 procent. Een echte Nederlander laat deze buitenkans niet liggen.

Maak wel haast met dat lage btw-tarief

Maar let op. Degenen die het lage btw-tarief van 6% willen meepikken, moeten ervoor zorgen dat de werkzaamheden vóór 1 juli 2015 zijn afgerond. Houd hierbij rekening met de levertijden. Voor klussen die na 30 juni 2015 worden beëindigd, geldt het btw-tarief van 21%. Opschieten dus.

Met het volgende slimmigheidje leid je de fiscus ook niet om de tuin. Wie denkt te profiteren van die 6 procent door voor 1 juli 2015 renovatie- en herstelwerkzaamheden vooruit te betalen, terwijl die op of na deze datum worden afgerond heeft het mis. Dan geldt ook het btw-tarief van 21%. Helaas.

Isoleren valt onder het lage btw-tarief

1 juli nadert snel. Daarom is het voor grote klussen haast te laat. Kleinere werkzaamheden kunnen wel. Zoals het plaatsen van zonnepanelen of een dakkapel. Voor het isoleren van een woning ouder dan 2 jaar is geen haast geboden. Net als het schilderen en stukadoren blijft hiervoor het lage btw-tarief van 6 procent bestaan.

Tenzij ze vallen onder een grotere klus. Maak dus voor het isoleren een aparte opdracht. Hiermee helpt ISOGLAS graag iedere klant. Wie onze voorzetramen wil gebruiken, profiteert niet alleen van hun isolerende werking, maar ook van de service van ISOGLAS. Ook dat is toch weer meer dan mooi meegenomen.

Maak je huis nog comfortabeler, zoals met voorzetramen, en profiteert nog voor 1 juli van het lage btw-tarief. Neem dus snel contact op met ISOGLAS.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.