U bevindt zich hier:

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Wilt u meer wooncomfort en lagere stookkosten, zonder uw authentieke kozijnen te beschadigen? De voor- en achterzetramen van ISOGLAS bieden de perfecte oplossing! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verkeerslawaai is schadelijk, isolatie met voorzetramen helpt

Het recente bericht in de pers over verkeerslawaai loog er niet om. Steeds meer mensen in Nederland worden ziek van verkeerslawaai. De toekomst ziet er niet al te best uit. Er vallen zelfs doden als direct gevolg van de herrie van auto’s, vrachtwagens en andere vervoersmiddelen.

Uit het onderzoek van kennisinstituut CROW-KpVV blijkt dat tussen de 600.000 en 800.000 mensen ernstig lijden onder verkeerslawaai. Het beïnvloedt hun stemming. 300.000 tot 400.000 volwassenen slapen slecht door het geluid van wegverkeer. De hierdoor ontstane stress kan leiden tot een verhoogde kans op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten. Dezelfde reden is de oorzaak van jaarlijks 84 hartinfarcten, met dodelijke afloop.

Voorzetramen verbeteren de isolatie van je huis

We zullen ons dus moeten beschermen tegen verkeershinder. In 2005 berekende het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu al eens dat het aantal woningen met een hoge geluidsbelasting tussen 2000 en 2020 behoorlijk toeneemt. Steeds meer huizen komen in het ‘rood’ te staan. Dat wil zeggen een geluidsbelasting hoger dan 60 dB.

De oorzaak is de toename van het wegverkeer en het bijbehorende geluid, waartegen panden niet bestand zijn. In Europees verband heeft Nederland afgesproken om de negatieve effecten van verkeerslawaai terug te dringen. Elke burger kan natuurlijk zelf het heft in handen nemen door zijn pand te isoleren met voorzetramen.

Maak een einde aan die doordringende verkeersherrie

Slaap je dus slecht door verkeerslawaai? Of heeft de drukte op de weg langs je huis of kantoor invloed op je humeur of concentratie? Maak je je zorgen om je gezondheid door de voorbijrazende auto’s, bussen en vrachtwagens? Door de voorzetramen van ISOGLAS aanvullend aan de binnenzijde achter je ramen te laten plaatsen, verminder je het geluid dat naar binnendringt. Je kunt nog wel gewoon ventileren als je dit wilt.

Voorzetramen zijn ideaal, en niet alleen voor monumentale en oude panden, waarvan de ramen bestaan uit enkel glas. Ook achter kozijnen met dubbelglas waar geluid nog steeds doorheen komt, kunnen onze binnen geplaatste voorzetramen een prima oplossing zijn. Voorzetramen hebben ten opzichte van dubbel glas het voordeel dat ze speciaal zijn ontworpen om hinderlijk geluid tegen te gaan. Daarbij maken ze elk pand bestendig tegen kou van buiten.

Wil je je wapenen tegen verkeerslawaai en zorgen voor een betere isolatie van je woning? ISOGLAS helpt je graag aan een oplossing. Neem daarom contact met ons op.

Ja, ik wil voorzetramen van ISOGLAS

Stel hier uw vraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.